Klubmodul henter siden
KIG Red Zone

KIG-Introduktion til “red zone” træning – niv. 2

29 aug 2020 kl. 09:00 - 18:00
Arrangør Idrætsgymnastik
Sted Gefion - København
Adresse Gefion - København, Hvidkildevej 64, 2400 København
Tilmeldingsfrist 19. august 2020
Efter­tilmeldings­frist 19. august 2020
Kontakt Michele Blomsterberg Hansen
Email mib@gymdanmark.dk
Eksternt ID 885
Deltagere: Trænere på alle niveauer kan deltage. Der er dog restriktioner på gymnaster der må deltage. Se nedenfor, for de forskellige krav til deltagelse.

Målgruppe:

  • Camp 2: KIG Niveau 2 + trænerer (gymnaster der er en del af deres klubs talentudviklingsgruppe, samt trænere. Alle niveauer af trænere (talenter/bredden – niveau 1****) er velkommen. Minimum gymnast alder 8+

Formål: Hvad er “Red Zone” Træning? Hvorfor er “Red Zone” Træning en effektiv træningsmetode for gymnaster på alle niveauer, uanset køn? Hvordan skal man bruge “Red Zone” Træning, så gymnasten er bedst forberedt til både træning og præstation? Hvordan hjælper “Red Zone” Træning at forbygge mod skader? Hvor tit bør man bruge “Red Zone” Træning?

Milan Udvaracz vil give teoretisk og praktisk viden til både trænerer og gymnaster om, hvordan man bedst fysisk forbereder kroppen til idrætsgymnastik med brug af ”Red Zone” Træning. Han vil hjælpe trænerne med at skabe et program, der vil passe til deres gymnaster, samt videreudvikling af gymnasterne så de kan forstå hvorfor fysisk træning er nødvendig og hvordan det kan hjælpe dem med at præstere med lethed og selvtillid.

Derudover, vil både gymnasterne og trænerne få chancen for at arbejde med landstrænerne. Der vil holdes en træningslejr, hvor landstrænerne vil give råd og feedback til gymnasterne og trænerne. Disciplinkaptajnen vil sørge for en oplæg, der handler om GymDanmarks værdier, som en vigtig del af udtagelse på landsholdet. Der kommer noget sparring og refleksion, så alle kan få forskellige perspektiver om værdier, GymDanmark, som en organisation, og hvad det betyder at være en del af landsholdet. 

Kort sagt er formålet at:

  • Skabe mulighed for deling af viden og erfaringsudveksling
  • Opkvalificere elite- /talentarbejdet i idrætsgymnastik

Undervisningen vil foregå på både engelsk og dansk

BSU værdimæssige gymnast krav (forudsætninger)

  • Forbillede for dansk gymnastik
  • Træningsseriøsitet
  • Fokus på egen præstation og bidrage til helhed
  • God fysisk status (ikke skadet)
  • Træningsplan mod mesterskab (fysisk, teknisk, mentalt, taktisk)
  • Work-Life balance

****Niveau 1 = dem, der er på bredde niveau i IG og de træner, der arbejde med disse gymnaster. (HUSK, bredde gymnaster er IKKE inviteret til disse camps/symposier, men deres træner må deltage)

Eksperter:

Milan Udvaracz: GymDanmark fysioterapeut 2010-2019 og træner hos KG66. Tidligere ungarsk landsholds fodboldspiller og personlig træner.

Landstræner Team:

  • KIG: Bernadett (Ditti) Balazs og Chris Gregersen

Forplejning: Snacks og frokost inkluderet

Tilmeldte
0 /20
Tilmeldingsfrist
17.08.2020
Tidspunkt
29.08.2020 kl. 09.00 - 29.08.2020 kl. 18.00
Sted
Grøndal Multicenter - Gefion
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'