Info
Dette er et lukket hold, hvor tilmelding ikke er mulig, med mindre du har fået særlig tilladelse pga. "udtagelse".
Udtagelse/oprykning kan foregå i begyndelsen eller i løbet eller af en sæson, hvis trænerne vurderer, at en ansøger eller allerede tilmeldt gymnast udviser særlige evner inden for gymnastik.
 
Målgruppe: KG66 Show Team er et udtaget springhold (mix) for gymnaster fra omkring 8 års alderen. Holdet henvender sig til dem som tidligere har gået på et af klubbens øvrige hold, eller har anden gymnastisk erfaring.

For at komme i betragtning til KG66 Show Team skal man have en god grundform og have styr på basis gymnastik.

Disse spring skal kunne udføres på en spring bane uden hjælp: Salto, Araber flik, Kraft salto, Alt basis (forlæns og baglæns kolbøtte, vejrmølle, araber spring, håndstand og håndstand til rulle)

I trampolinen skal man kunne følgende spring:  Salto (lukket, hoftebøjet og evt. strakt), Gerne strakt salto med ½ skrue.

Indhold: En typisk træning på KG66 Show Team består af en grundig og alsidig opvarmning. Opvarmningen består af løb (udenfor så længe vejret holder), en grundig styrketræning, hop, spænde øvelser, koordinations øvelser og smidighed. Vi øver også håndstand i fri luft. Derefter vil træningen indeholde teknik træning for at dygtiggøre de spring gymnasten kan i forvejen, samt indlæring til nye spring. Der vil også være tid til fri spring.

Mål: At dygtiggøre gymnasten inden for spring gymnastik. I løbet af sæsonen vil der blive arbejdet med at sammensætte spring, så som: araber flik baglæns salto, salto araber flik baglæns salto og salto kraft salto. Der vil også blive arbejdet med at videreudvikle forlæns og baglæns salto, så den kan blive strakt og med skruer, samt dobbeltroterende baglæns salto (med og uden skruer). I trampolinen vil der blive arbejdet med strakt salto og strakte saltoer med skruer (1/1 og 1½). Der vil også blive arbejdet med dobbeltroterende saltoer (dobbelt forlæns, dobbelt out og barani in).

Når vi nærmer os opvisning vil der blive arbejdet med rytmeserier og et evt. springkoncept.

KG66 Show Team har tidligere deltaget i Gymnasternes Dag, DGI Storkøbenhavns Børne- og Junior Forårsstævne, været gæstehold i andre gymnastikforeninger og lavet opvisning på div. markeder (Korsvejs marked, Spræl i Havnen osv). Sommeren 2016 var holdet til Gymnastik Festival (Festival del Sole) i Riccione i Italien. Vi har også lavet et lille input til DM for MIG og KIG i Kastrup Gymnastik Hal. I forbindelse med opvisning vil der komme en ekstra udgift til opvisningsdragt. I løbet af sæsonen kan der forekomme ekstra træninger.

Optagelse på KG66 Show Team: Optagelse på KG66 Show Team foregår løbende fra april og henover sommeren (maj, juni og august). Gymnasten vil blive tilbudt nogle prøvetræninger, hvor trænerne ser på gymnastens evne og hvordan man interagere med de andre gymnaster på holdet. På KG66 Show Team bliver det sociale vægtet lige så højt som det gymnastiske.

Trænernes forventninger: Vi forventer at gymnasten møder til træning til tiden, er omklædt og har medbragt en drikkedunk eller flaske med vand. Da vi træner 3 timer vil der blive en lille pause, hvor man kan få lidt at spise. Er gymnasten forhindret i at komme til træning (sygdom eller andet) eller er forsinket skal der gives besked til holdets trænere. Vi forventer også at man deltager i div. opvisninger i løbet af sæsonen.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen