Info
Krudtugler mix, 5, 6 og 7 år, dvs. børn født i 2012 ELLER 2013 

Målgruppe: Holdet henvender sig til børn i skolealderen, der starter i 0. kasse i august 2019 og dermed er  5, 6 og 7 år, drenge og piger som måske tidligere har gået til gymnastik på samme hold eller et af klubbens øvrige hold. Nye medlemmer er selvfølgelig også velkomne. Det kræver ingen forudsætninger at tilmelde sig dette hold.

Mål: På dette hold arbejdes der de grovmotoriske grundbevægelser, men med mere konkrete gymnastiske grundelementer for øje end tidligere. Legen er i centrum, og herigennem vil børnenes færdigheder langsomt udvikle sig samtidig med deres sociale kompetencer.

Form og indhold: Holdet starter som regel timen med, at sidde i rundkreds og siger "hej" til hinanden. Derefter påbegyndes en opvarmning, som kan bestå af en leg, nogle rytmiske bevægelser, løb, sving m.m. Dette vil variere fra gang til gang. Efterfølgende sættes der redskaber op, enten i form af stationer, som børnene skal rundt til eller en redskabsbane. Træningen afsluttes med at der bliver sagt farvel til hinanden og evt. med en rolig aktivitet.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen