Info

Spilopper mix, 4-5 år. Dvs. børn født i 2014 og 2015

Målgruppe: Holdet henvender sig til børn, i alderen 4-5 år, drenge og piger, uden forældre. Det kræver ingen forudsætninger at tilmelde sig dette hold.

Mål: Med udgangspunkt i alsidig bevægelsestræning arbejdes der med grundmotorisk træning, sansestimulerende leg og udvikling samt rytmiske aktiviteter. Målet er samtidig at lære børnene nogle af de grundlæggende elementer i gymnastikken samt at udvikle nogle af deres sociale kompetencer via forskellige lege og aktiviteter. I løbet af sæsonen vil udfordringerne variere og langsomt blive svære i takt med at børnene udvikler sig. 

Form og indhold: Holdet starter som regel timen med at sidde i rundkreds og sige "hej" til hinanden. Herefter laves der en kort opvarmning. Opvarmningen kan for eksempel bestå af hop/dans/løb til musik, en leg eller stafet. Herefter laves en redskabsbane med flere "stationer" denne vil variere fra gang til gang. Sværhedsgraden vil gradvis blive øget i løbet af sæsonen. Afslutningsvis leger vi måske en leg. eller hvad vi lige har lyst til den enkelte dag. Træningen afsluttes med, at vi siger "farvel og på gensyn" til hinanden.

I gymnastiksalen bruger vi de fleste redskaber – store som små – for det meste i form af en redskabsbane, hvor børnene kan bevæge sig rundt, for eksempel i små grupper for derved at undgå for meget ventetid – for er det noget børn ikke gider, så er det at stå i kø!

Træningen foregår uden forældre. Det er vigtigt, at barnet er forberedt på dette, inden det kommer til gymnastik.! 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen