Info
Spring, mix (9-15år), dvs barnet skal være født i 2004 - 2010

Målgruppe: Springgymnastik for piger og drenge i alderen 9-15 år, som evt. tidligere har gået på tilsvarende hold eller et af foreningens øvrige børnehold. Har man ikke gået til gymnastik tidligere, er man også meget velkommen.

Mål: Målet for dette hold er at opbygge et godt socialt sammenhold og at arbejde videre med gymnastikkens grundelementer. Disse grundelementer vil afhænge af gymnasterne kunnen, men der vil fx blive arbejdet håndstand, vejrmøller, araberspring, saltoer samt forøvelser til spring. Da rytmiske serier er en del af springgymnastikken vil det også kunne forekomme.
 
Bemærk at hold 6.0 træner i Kastrup Gymnatikhal på Kamillevej, hvor KG66´s elitehold også træner alle hverdage fra kl. 16.00 til kl. 20.00, samt store dele af lørdag og søndag. Eliteholdene er primært i redskaberne, da det er deres fokusområde. Dette hold vil primært træne på det "frie" gulvområde, hvor trænerne kan benytte de mobile redskaber (skumredskaber, trampet mm), der står er til rådighed i hallen. Disse redskaber er af samme type og funktion som dem der er til rådighed på skolerne. Der trænes derfor på samme måde som på skolerne, men i det omfang det er muligt, kan elite- og breddeholdstrænerne aftale brug af de fastmonterede redskaber, herunder bomme, trampoliner, barre osv. Det er altså vigtigt at understrege, at det ikke vil være til hver træning holdet er i trampolinerne, skumgraven mm.
 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen