Info

Spring mix, 1-2 klasse, 7, 8 og 9 år - dvs børn født i 2010, 2011 ell. 2012

Målgruppe: Dette hold er for piger og drenge i skolealderen 1-2 klasse, som tidligere har gået på tilsvarende hold eller et af foreningens øvrige børnehold. Har man ikke gået til gymnastik tidligere, er man også meget velkommen.

Mål: Målet med dette hold er at åbne gymnastikken som en motionsidrætsgren for børnene. Der vil blive arbejdet med at opbygge et godt socialt sammenhold samt det videre arbejde med gymnastikkens grundelementer. Disse grundelementer vil afhænge af gymnasterne kunnen, men der vil fx blive arbejdet med håndstand, vejrmøller, araberspring og saltoer, forøvelser til spring, styrke- og smidighedstræning. Da rytmiske serier er en del af springgymnastikken vil dette også et mål. Der vil være fokus på læring gennem leg.

Form og indhold: Træningen startes med opvarmning samt styrke og smidighedstræning, hvorefter der trænes på redskaber. Vi lægger stor vægt på, at der skal være tid og plads til leg og hyggeligt samvær.

Bemærk at hold 4.0 og 4.1 træner i Kastrup Gymnatikhal på Kamillevej, hvor KG66´s elitehold også træner alle hverdage fra kl. 16.00 til kl. 20.00, samt store dele af lørdag og søndag. Eliteholdene er primært i redskaberne, da det er deres fokusområde. Dette hold vil primært træne på det "frie" gulvområde, hvor trænerne kan benytte de mobile redskaber (skumredskaber, trampet mm), der står er til rådighed i hallen. Disse redskaber er af samme type og funktion som dem der er til rådighed på skolerne. Der trænes derfor på samme måde som på skolerne, men i det omfang det er muligt, kan elite- og breddeholdstrænerne aftale brug af de fastmonterede redskaber, herunder bomme, trampoliner, barre osv. Det er altså vigtigt at understrege, at det ikke vil være til hver træning holdet er i trampolinerne, skumgraven mm.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen