Info

Spring Øvede, mix (9-15år), dvs barnet skal være født i 2004 - 2010

Målgruppe: Dette er et springhold for de mere rutinerede piger og drenge i alderen 9-15 år, som forventes at kunne følgende:

  • lave en kolbøtte uden problemer (både forlæns og baglæns)
  • Stå i bro
  • lave et araberspring med indspring
  • så vidt muligt komme op og stå på hænder 
  • en vejrmølle
  • have mod på at udvikle sig.
  • en hvis forståelse for kroppen og hvordan man er strakt så øvelserne kan udføres bedst muligt
Kravene for at gå på disse hold er stillet for at sikrer at gymnasterne kan grundelementerne i gymnastikken, hvilket giver dem større mulighed for at kunne udvikle sig. Holdet er ikke et lukket hold med optagelsesprøve - men hvis man er i tvivl om gymnasten passer til dette hold, er der mulighed for at tilmelde sig og komme og være med til en træning, hvor der vurderes om gymnasten opfylder kravene. Hvis ikke, bliver gymnasten tilbudt et andet hold.
Disse hold giver gymnasterne mulighed for at udvikle sig og kan ses som et springbræt, hvis der ønskes at trænes op til at komme på et lukket hold. Det kan også være gymnasten ikke ønsker at gå på et lukket hold, men stadig ønsker at blive udfordret og være på hold med nogle på samme niveau.
 
Bemærk at hold 6.2 træner i Kastrup Gymnatikhal på Kamillevej, hvor KG66´s elitehold også træner alle hverdage fra kl. 16.00 til kl. 20.00, samt store dele af lørdag og søndag. Eliteholdene er primært i redskaberne, da det er deres fokusområde. Dette hold vil primært træne på det "frie" gulvområde, hvor trænerne kan benytte de mobile redskaber (skumredskaber, trampet mm), der står er til rådighed i hallen. Disse redskaber er af samme type og funktion som dem der er til rådighed på skolerne. Der trænes derfor på samme måde som på skolerne, men i det omfang det er muligt, kan elite- og breddeholdstrænerne aftale brug af de fastmonterede redskaber, herunder bomme, trampoliner, barre osv. Det er altså vigtigt at understrege, at det ikke vil være til hver træning holdet er i trampolinerne, skumgraven mm.  

 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen