Jumping Tweens & Teens - Niv2

Info

Jumping Tweens & Teens, mix (9-15år), dvs barnet skal være født i 2006 - 2012 

OBS: Hold 7.0 (Jumping Tweens & Teens - Niv. 1) og hold 7.2 (Jumping Tweens & Teens - Niv. 2) har fælles træning den første gang (d. 6/9-2021). Man tilmelder sig hold 7.0 og trænerne vil i løbet af træningen vurdere om man har niveau til Jumping Tweens & Teens niv. 1 eller 2.  

Målgruppe: Dette hold er for piger og drenge i alderen 9-15 år, som tidligere har gået på tilsvarende hold eller et af foreningens øvrige hold. Har man ikke gået til gymnastik tidligere, er man også meget velkommen.

Om Jumping Tweens & Teens: På Jumping Tweens & Teens handler det om at have det sjovt, få en masse nye venner og lave en masse gymnastik. Vi skal lære de grundlæggende spring inden for gymnastik og bygge videre på det vi allerede kan: bl.a. forlæns og baglæns kolbøtte, vejrmøller, araber spring og stå på hænder. Vi skal også begynde at træne lidt sværere spring, som flik flak og kraftspring – alt sammen udført med den rette teknik. Vi skal også springe i mini trampolin, hvor vi øver på ophop, hug hop, split spring, kolbøtter til høj landing og forøvelser til salto, nogen kan måske allerede lave en salto?? Hen mod opvisningen vil der også blive arbejdet med lidt rytmisk gymnastik.

En typisk time vil se sådan ud: Holdet starter som regel timen med at sidde i rundkreds og sige ”hej” til hinanden og trænerne vil råbe gymnasterne op. Herefter laves der en kort opvarmning bestående af: løb, sving med armene, styrketræning og smidighed. Herefter skal vi i gang med at springe. Der vil blive lavet forskellige stationer, som hjælper gymnasten med at udføre de spring der skal øves den pågældende træning. Når træning er færdige siger vi ”pænt farvel og på gensyn” til hinanden.

Bemærk at hold 7.1 & 7.2 træner i Kastrup Gymnatikhal på Kamillevej, hvor KG66´s elitehold også træner alle hverdage fra kl. 16.00 til kl. 20.00, samt store dele af lørdag og søndag. Eliteholdene er primært i redskaberne, da det er deres fokusområde. Dette hold vil primært træne på det "frie" gulvområde, hvor trænerne kan benytte de mobile redskaber (skumredskaber, trampet mm), der står er til rådighed i hallen. Disse redskaber er af samme type og funktion som dem der er til rådighed på skolerne. Der trænes derfor på samme måde som på skolerne, men i det omfang det er muligt, kan elite- og breddeholdstrænerne aftale brug af de fastmonterede redskaber, herunder bomme, trampoliner, barre osv. Det er altså vigtigt at understrege, at det ikke vil være til hver træning holdet er i trampolinerne, skumgraven mm.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

7.1
Mandag Tid: 16:00 - 18:00
Sted: Kastrup Gymnastikhal, KGH
Instruktør: Clea Svendsen / Sille Adler Bank /
Hjælpeinstruktør: Laura Kaster Pedersen /
Periode: 06.09.2021 - 30.05.2022
Tilmeldte: 16/25
Pris: 1600 kr.
Tilmeld

7.2
Tirsdag Tid: 18:30 - 20:00
Sted: Kastrup Gymnastikhal, KGH
Instruktør: Caia Lynge Brøndum / Matthias Nyman Nielsen /
Hjælpeinstruktør: Josephine Buchvardt Kristoffersen /
Periode: 07.09.2021 - 31.05.2022
Tilmeldte: 1/1
Pris: 1250 kr.
Udsolgt