Tøsespring Øvede (12-16år)

Info
Tøsespring øvede, piger (12-16år), Piger født i 2005-2009

Målgruppe: Dette hold henvender sig til lidt større piger og er for de piger, som har gået på et af klubbens andre hold og stadig har lyst til gymnastikken. Holdet er ikke et lukket hold med optagelsesprøve - men hvis man er i tvivl om gymnasten passer til dette hold, er der mulighed for at tilmelde sig og komme og være med til en træning, hvor der vurderes om gymnasten opfylder kravene. Hvis ikke, bliver gymnasten tilbudt et andet hold. 

Mål: At åbne gymnastikken som en motionsidrætsgren for unge. Vi har i KG66 fundet det meget vigtigt at udvikle et tilbud, som kunne motivere unge til at forblive i foreningslivet og dyrke motion, selvom de ikke ønsker at dyrke sport på elite- eller konkurrenceplan. Målet for dette hold er desuden at opbygge et godt socialt sammenhold, hvor der er plads til hygge og sjov. Derudover arbejdes der videre med flere af gymnastikkens grundelementer så som håndstand, vejrmøller, araberspring og saltoer, alt efter hvilket niveau pigerne er på.

Form og indhold: Selve indholdet og de specifikke timeopbygninger vil blive udviklet hen ad vejen. Træningen starter med en grundigt og alsidig opvarmning. Derefter vil der være træning på forskellige redskaber og afslutningsvis evt. styrketræning og udstrækning.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

8.2
Onsdag Tid: 16:00 - 18:00
Sted: Kastrupgårdsskolen, Gymnastiksalen
Instruktør: Mia Heger / Mia Schwartz / Stella Lynge Brøndum / Tine Juex Ravnholt Jensen /
Hjælpeinstruktør: Liva Jeritslev /
Periode: 01.09.2021 - 25.05.2022
Tilmeldte: 16/30
Pris: 1600 kr.
Tilmeld