Efterår 2019 til Forår 2020 01.09.2019  -  31.05.2020
Vejledning

Da ikke alle haller og sale er bekræftet af kommunen, og ikke alle trænerteams er endeligt på plads, kan der desværre komme ændringer af de enkelte hold.

Vær venligst opmærksom på, at det ikke er muligt at betale med debetkort eller kreditkort som fx MasterCard/VisaElectron, men KUN dankort.
Det er IKKE muligt på breddehold at tilmelde via bankoverførsel! 
 
Vi gør opmærksom på, at alle hold stopper 5 min. før anført sluttidspunkt i tilmeldingen. Dvs. hold af 60 min. varighed stopper efter 55 min., hold af 1½ times varighed efter 1 time og 25 min. osv.
 
Rul ned ad siden og find det hold du søger.
Holdene er listet vandret alfabetisk (fra venstre mod højre)
Klik på holdnavnet i venstre kolonne og følg herefter vejledningen for tilmelding og betaling.
  
Ønsker du hjælp med tilmelding og/eller betaling, kontakt os på support@kg66.dk eller mød op i vores kontortid lørdage kl. 9:30-10:00 (skoleferier undtaget) i Kastrup Gymnastikhal, Kamillevej
 
NB! Hvis du ikke automatisk har fået familierabat (10%) på 2. tilmelding og derefter, så skriv venligst til klubbens mail. 
 
Du kan kun tilmelde dit barn 2 ventelister - tilmelder du flere - forbeholder vi os retten til at fjerne de senest tilmeldte. 
 
Besøg også vores hjemmeside www.kg66.dk 

Elite jun/sen, Færøerne (EPFO)
Dette er et lukket hold (konkurrencehold), hvor tilmelding ikke er tilladt, med mindre du har fået en særlig tilladelse.
Udtagelse/oprykning kan foregå i begyndelsen eller i løbet eller af en sæson, hvis trænerne vurderer, at en ansøger eller allerede tilmeldt gymnast udviser særlige evner inden for gymnastik.
Tilmeld/Læs mere - (1)