Spilopper 4-5 år

Antal tilmeldte: 25/25 Venteliste: 8 Årgang: 2017-2018 Pris: 950,00 DKK
05/09/2022 - 29/05/2023 Korsvejens Skole Drenge Sal Mandag 16:00-17:00 Instruktør: Freja Rydal Rasmussen Ester Hansen Casper Rønnenfelt-Thorius
Beskrivelse

Spilopper mix, 4-5 år. Dvs. børn født i 2017 og 2018

Målgruppe: Holdet henvender sig til drenge og piger i alderen 4-5 år. Det kræver ingen forudsætninger at tilmelde sig dette hold.

Om Spilopper: På Spilopper handler det først og fremmest om at have det sjovt og få brændt en masse energi af. Vi skal lege, danse, løbe og lære de grundlæggende spring inden for gymnastik: bl.a. forlæns og baglæns kolbøtte, begynde at kigge på vejrmøller og stå på hænder – det hele udført med den rette teknik. Vi skal også se på hvordan man springer i en mini trampolin.

En typisk time vil se sådan ud: Holdet starter som regel timen med at sidde i rundkreds og sige "hej" til hinanden og trænerne vil råbe gymnasterne op. Herefter laves der en kort opvarmning. Opvarmningen kan f.eks. bestå af hop/dans/løb til musik, en leg eller stafet. Herefter laves en redskabsbane med flere "stationer" denne vil variere fra gang til gang. Sværhedsgraden vil gradvis blive øget i løbet af sæsonen. Afslutningsvis leger vi måske en leg, eller hvad vi lige har lyst til den enkelte dag. Træningen afsluttes med, at vi siger "farvel og på gensyn" til hinanden.

Øvrig info: Træningen foregår uden forældre. Det er vigtigt, at barnet er forberedt på dette, inden det kommer til gymnastik. Forældre skal (kan) vente i omklædningsrummet.

Pris: 950,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Freja Rydal Rasmussen

Ester Hansen

Casper Rønnenfelt-Thorius