Mini S Team

Antal tilmeldte: 23 Alder: 7-10 Pris: 1.175,00 DKK
04/09/2022 - 28/06/2023 Kastrup Gymnastik Hal Onsdag 16:00-18:00Søndag 10:00-12:00
Instruktør: Clara Bisbjerg Nielsen Nova Langevang Vitus Damgaard-Jensen
Beskrivelse

Dette er et "lukket hold", hvor tilmelding ikke er mulig, med mindre du har fået en særlig tilladelse.

Udtagelse/oprykning kan foregå i begyndelsen eller i løbet af en sæson, hvis trænerne vurderer, at en ansøger, eller allerede tilmeldt gymnast, udviser særlige evner inden for gymnastik.

 

Målgruppe: Mini S Team er et udtaget springhold (mix) for gymnaster fra 7-10 år, man må ikke være fyldt 11 år når sæsonen starter. Holdet henvender sig til dem som tidligere har gået på et af klubbens øvrige hold, eller har anden gymnastisk erfaring. Mini S Team er et indgangshold til Show Team, såfremt man når det niveau, det kræver for oprykning.

For at komme i betragtning til Mini S Team skal man have en god grundform og have styr på basis gymnastik.

Disse spring skal kunne udføres på airtrack uden hjælp: Forlæns og baglæns kolbøtte, vejrmøller, araberspring, håndstand og håndstand til rulle. Man skal også have kendskab til kraftspring og flik og skal kunne udføre dem med hjælp fra en træner.

I trampolinen skal man kunne følgende spring: Opspring og rulle (kolbøtte) til høj landing, samt have kendskab til salto og gerne kunne udføre dette med modtagning.

Indhold: En typisk træning på Mini S Team består af en grundig og alsidig opvarmning. Opvarmningen består af løb, styrketræning, hop og spænde øvelser. Derefter vil træningen indeholde teknik træning for at dygtiggøre de spring gymnasten kan i forvejen, samt indlæring til nye spring. Der vil af og til også være tid til fri spring. Træningen sluttes af med udstrækning og smidighedstræning.

Mål: At dygtiggøre gymnasten inden for spring gymnastik. I løbet af sæsonen vil der blive arbejdet med at sammensætte spring, så som: araber flik evt. med baglæns salto, kraftspring evt. med salto og salto på banen. I trampolinen vil der blive arbejdet med salto, hoftebøjet (pikeret) salto og strakt salto. Der vil også blive trænet forøvelser til skruer. Når vi nærmer os opvisning vil der også blive arbejdet med rytmeserier.

Mini S Team deltager i KG66’s årsopvisning og DGI Storkøbenhavns Forårsopvisning for børn og junior.

Der må forventes ekstra udgifter til opvisningsdragt, hold trøje og weekend træninger.

Optagelse på Mini S Team: Optagelse på Mini S Team foregår ved en udtagelse i slut april/start maj. Skulle der være pladser i overskud kan man evt. få en prøvetræning, hvor trænerne ser om gymnasten kan de spring som er beskrevet ovenfor.

Trænernes forventninger: Vi forventer at gymnasten møder til træning til tiden, er omklædt og har medbragt en drikkedunk eller flaske med vand. Er gymnasten forhindret i at komme til træning (sygdom eller andet) skal der meldes afbud. Der forventes forældreopbakning til diverse arrangementer.

Turbo Spring

Antal tilmeldte: 34 Alder: 11-18 Pris: 1.300,00 DKK
01/09/2022 - 18/06/2023 Kastrup Gymnastik Hal Torsdag 18:00-20:00Søndag 15:00-18:00
Instruktør: Clea Svendsen Sille Bank Martin Bundgaard Nanna Terkelsen
Beskrivelse

Dette er et lukket hold, hvor tilmelding ikke er mulig, med mindre du har fået særlig tilladelse pga. "udtagelse".

Udtagelse/oprykning kan foregå i begyndelsen eller i løbet eller af en sæson, hvis trænerne vurderer, at en ansøger eller allerede tilmeldt gymnast udviser særlige evner inden for gymnastik.

 

Turbo Spring er et udtaget spring hold for piger og drenge i alderen 12 år+. Holdet træner 2x ugen (torsdag og søndag).

Målgruppe: Holdet er for gymnaster i alderen 10 år+. Holdet henvender sig til dem som tidligere har gået på et af klubbens øvrige hold, eller har anden gymnastisk erfaring. 

 

Optagelse på Turbo Spring: Optagelse på Turbo Spring foregår via en audition, som finder sted i slut maj/start juni. Holdet kan løbende (efter aftale med trænerne) tage imod nye gymnaster, indtil max antal er nået. På Turbo Spring bliver det sociale vægtet lige så højt som det gymnastiske.

For at komme i betragtning til Turbo Spring skal man have en god grundform og have styr på basis gymnastik.

Disse spring skal kunne udføres på uden hjælp:

 

På airtrack:

·  Forlæns og baglæns kolbøtte

·  Vejrmøller

·  Araberspring

·  Håndstand og håndstand til rulle

Man skal også have kendskab til og skal kunne udføre disse med (eller uden) modtagning:

·  Flik

·  Kraftspring

·  Salto

I trampolin:

·  Ophop

Salto med modtagning 

 

Indhold: En typisk træning består af en grundig og alsidig opvarmning. Derefter vil træningen indeholde teknik træning for at dygtiggøre de spring gymnasten kan i forvejen, samt indlæring til nye spring. Træningerne bruges ellers på at øve spring på airtrack, minitrampolin, samt stor- og langtrampolin og evt. måtte

Mål: At dygtiggøre gymnasten inden for spring gymnastik. I løbet af sæsonen vil der blive arbejdet med følgende spring: araber flik, araber flik baglænder, kraftspring – evt. med salto og salto på airtrack. I trampolinen vil der blive arbejdet med lukket, hoftebøjet (pikeret) og strakt salto. Vi begynder også at kigge på skruer. Når vi nærmer os opvisning vil der blive arbejdet med rytmeserier og et evt. springkoncept.

Trænernes forventninger: Vi forventer at gymnasten møder til træning til tiden, er omklædt og har medbragt en drikkedunk eller flaske med vand. Er gymnasten forhindret i at komme til træning (sygdom eller andet) skal der meldes afbud.

Holdets værdier: Træningsglæde, sammenhold og mestringsfølelse. 

 

Øvrig info: Holdet deltager i 1-2 opvisninger i løbet af foråret samt KG66’s egen årsopvisning. En gang i efteråret tager vi normalt afsted til en gymnastikefterskole på træningsweekend. I kan forvente en omkostning på ca 400-500 kr for opvisningsdragt/holddragt.

 

Regler på holdet:

- Møder til tiden med langt hår opsat, drikkedunk og godt humør. Afbud meldes via klubmodul app.

- Lytte efter når træneren taler

- Afbryd ikke træner, når han/hun er optaget af anden gymnast/modtagning

- Alle deltager i oprydning efter træning

- Deltage aktivt i opvarmning, springtræning og nedvarmning

- Blive hvor vi træner (ikke fare rundt i hallen)

- Alle er venner med alle

- SMILE 😁

KG66's opvisningshold

KG66 Show Team

Antal tilmeldte: 35 Alder: 9-18 Pris: 1.350,00 DKK
07/08/2022 - 28/06/2023 Kastrup Gymnastik Hal Onsdag 18:00-21:00Søndag 12:00-15:00
Instruktør: Nicolaj Christensen Matthias Nyman Nielsen Silje Herskind Martin Bundgaard Maja Christensen
Beskrivelse

Dette er et lukket hold, hvor tilmelding ikke er mulig, medmindre du har fået særlig tilladelse pga. "udtagelse".

Show Team er KG66’s opvisningshold. Holdet er et udtaget mix hold for drenge og piger fra 9/10-årsalderen og op. Show Team laver 8-10+ opvisninger pr. sæson. KG66 Show Team har også deltaget i Festival del Sole af flere omgange (sidste gang i 2022), som er en gymnastik festival i Riccione, Italien.

Målgruppe: Holdet er for gymnaster fra ca. 9 år og op.

Optagelse på Show Team: Optagelse på Show Team foregår via en audition, som finder sted i slut maj/start juni. Til en audition vil der blive kigget på gymnastens kunnen, både inde for spring og rytme.
Bliver man udtaget til holdet, er det vigtigt at man vil det. Man starter på holdet i august og sæsonen slutter i juni.

VIGTIG INFO: Hvis man får plads på Show Team, er man IKKE garanteret en plads sæsonen efter. Alle gymnaster som ønsker plads på holdet, skal til audition.

Optagelseskrav: For at komme i betragtning til Show Team skal man have en god grundform og have styr på basis spring. Ud over basis spring, skal man kunne udføre følgende spring:

På airtrack:

 • Salto
 • Araber flik baglænder (gerne hoftebøjet og strakt, evt. med skrue)
 • Stående flik
 • Kraft salto
 • Stående baglæns salto

I trampolin:

 • Salto (lukket, hoftebøjet, strakt)
 • Strakt salto med ½ skrue

Der bliver også kigget på gymnastens evne til at tage imod rettelser og vilje til at lære mere.

Trænernes forventninger:

 

Til gymnasterne:

 • Vi forventer at gymnasten møder til træning til tiden og er omklædt til starttidspunkt. Holdet træner 2x3 timer om ugen (onsdag og søndag).
 • Er gymnasten forhindret i at komme til træning (sygdom eller andet) eller er forsinket skal der gives besked til holdets trænere, enten på sms/mail eller via klubmodul app’en. Udeblivelse accepteres ikke.
 • Man deltager aktivt i træningerne (både i hallen og weekend træninger)
 • Man deltager i opvisninger og evt. rejse
 • Deltager i sociale arrangementer
 • Hjælper til når vi afholder Spring Lørdage


Til forældrene:

 • Deltager i Spring Lørdage (3-4 pr. sæson)
 • Vil være en del af et fællesskab
 • Komme med ideer til indtjening af penge, samt sponsorater
 • Hjælpe til på træningsweekender og evt. rejse


Øvrig info: Der vil være ekstra udgifter i form af: opvisningsdragt, evt. håndredskab til opvisning, holdtrøje, t-shirt + shorts/leggings/bukser, workshops og træningsweekender.

Elite

Antal tilmeldte: 6/10 Alder: Alle aldre Køn: Piger Pris: 2.350,00 DKK
29/08/2022 - 31/07/2023 Kastrup Gymnastik Hal Mandag 16:30-20:00Tirsdag 16:00-19:00Onsdag 16:30-20:00Torsdag 16:00-19:00Fredag 16:00-19:30Lørdag 12:30-16:00
Instruktør: Aleksandr Semenson Milan Udvaracz Bernadett Balazs
Beskrivelse

Dette er et lukket hold, hvor tilmelding ikke er tilladt, medmindre du har fået særlig tilladelse (er blevet "udtaget").
Udtagelse/oprykning kan foregå i begyndelsen eller i løbet af en sæson, hvis trænere vurderer, at en ansøger eller allerede tilmeldt gymnast udviser særlige evner inden for gymnastik.

KIG 5

Antal tilmeldte: 6/15 Alder: Alle aldre Køn: Piger Pris: 2.200,00 DKK
29/08/2022 - 31/07/2023 Kastrup Gymnastik Hal Mandag 16:30-20:00Tirsdag 16:00-19:00Torsdag 16:00-19:00Fredag 16:00-19:30Lørdag 10:00-13:00
Instruktør: Aleksandr Semenson Milan Udvaracz Bernadett Balazs
Beskrivelse

Dette er et lukket hold, hvor tilmelding ikke er tilladt, medmindre du har fået særlig tilladelse (er blevet "udtaget").
Udtagelse/oprykning kan foregå i begyndelsen eller i løbet af en sæson, hvis trænere vurderer, at en ansøger eller allerede tilmeldt gymnast udviser særlige evner inden for gymnastik.

KIG 4

Antal tilmeldte: 12/20 Alder: Alle aldre Køn: Piger Pris: 2.125,00 DKK
29/08/2022 - 31/07/2023 Kastrup Gymnastik Hal Mandag 16:30-20:00Tirsdag 16:00-19:00Torsdag 16:00-19:00Lørdag 10:00-13:00Fredag 16:00-19:00
Instruktør: Anna Campolin Aleksandr Semenson Milan Udvaracz Dorthe Carolina Gaarsdal Bernadett Balazs
Beskrivelse

Dette er et lukket hold, hvor tilmelding ikke er tilladt, medmindre du har fået særlig tilladelse (er blevet "udtaget").


Udtagelse/oprykning kan foregå i begyndelsen eller i løbet af en sæson, hvis trænere vurderer, at en ansøger eller allerede tilmeldt gymnast udviser særlige evner inden for gymnastik.

Holdet er delt i 2, hvor af det ene hold træner på nedenstående tider i Kastrup Gymnastiksal med følgende trænere Aleksandr Semenson, Milan Udvaracz & Anna Campolin.

Tider:

Mandag: 16.30 - 20.00

Onsdag: 16.00 - 19.00

Fredag: 16.00 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 13.00

KIG 3

Antal tilmeldte: 2/8 Alder: 11-100 Køn: Kvinder Pris: 1.700,00 DKK
29/08/2022 - 31/07/2023 Kastrup Gymnastik Hal Mandag 16:00-19:00Onsdag 16:00-19:00Lørdag 10:00-13:00
Instruktør: Anna Campolin Dorthe Carolina Gaarsdal
Beskrivelse

Dette er et lukket hold, hvor tilmelding ikke er tilladt, medmindre du har fået særlig tilladelse (er blevet "udtaget").
Udtagelse/oprykning kan foregå i begyndelsen eller i løbet af en sæson, hvis trænere vurderer, at en ansøger eller allerede tilmeldt gymnast udviser særlige evner inden for gymnastik.

Talent Holdet

Antal tilmeldte: 14/18 Alder: 6-11 Køn: Piger Pris: 1.800,00 DKK
30/08/2022 - 31/07/2023 Kastrup Gymnastik Hal Tirsdag 16:00-19:00Torsdag 16:00-19:00Lørdag 10:00-14:00
Instruktør: Mette Hulgaard Liv Strauss Dorthe Carolina Gaarsdal
Beskrivelse

Dette er et lukket hold, hvor tilmelding ikke er tilladt, medmindre du har fået særlig tilladelse (er blevet "udtaget").
Udtagelse/oprykning kan foregå i begyndelsen eller i løbet af en sæson, hvis trænere vurderer, at en ansøger eller allerede tilmeldt gymnast udviser særlige evner inden for gymnastik.

Konkurrence level 5-6

Antal tilmeldte: 9/10 Alder: Alle aldre Køn: Piger Pris: 1.550,00 DKK
31/08/2022 - 31/07/2023 Kastrup Gymnastik Hal Onsdag 16:30-19:00Fredag 16:00-18:30Søndag 11:30-15:00
Instruktør: Anna Campolin Kheda Albakova Annabelle Jacobsen Ida Marie Pedersen
Beskrivelse

Dette er et lukket hold, hvor tilmelding ikke er tilladt, medmindre du har fået særlig tilladelse (er blevet "udtaget").
Udtagelse/oprykning kan foregå i begyndelsen eller i løbet af en sæson, hvis trænere vurderer, at en ansøger eller allerede tilmeldt gymnast udviser særlige evner inden for gymnastik.

Konkurrence level 3-4

Antal tilmeldte: 10/10 Alder: 7-13 Køn: Piger Pris: 1.425,00 DKK
30/08/2022 - 31/07/2023 Kastrup Gymnastik Hal Tirsdag 16:00-19:00Søndag 11:30-15:00
Instruktør: Agnes Spangholm Kheda Albakova Annabelle Jacobsen
Beskrivelse

Dette er et lukket hold, hvor tilmelding ikke er tilladt, medmindre du har fået særlig tilladelse (er blevet "udtaget").
Udtagelse/oprykning kan foregå i begyndelsen eller i løbet af en sæson, hvis trænere vurderer, at en ansøger eller allerede tilmeldt gymnast udviser særlige evner inden for gymnastik.

Aspirant

Antal tilmeldte: 18/18 Alder: 6-8 Køn: Piger Pris: 1.175,00 DKK
01/09/2022 - 31/07/2023 Kastrup Gymnastik Hal Torsdag 16:00-18:30Lørdag 10:00-12:30
Instruktør: Isabella Dyresberg Bøckhaus Victoria Kajø Sofia Unnerholm
Beskrivelse

Dette er et lukket hold (konkurrence-hold), hvor tilmelding ikke er tilladt, medmindre du har fået særlig tilladelse (er blevet "udtaget").
Udtagelse/oprykning kan foregå i begyndelsen eller i løbet af en sæson, hvis trænere vurderer, at en ansøger eller allerede tilmeldt gymnast udviser særlige evner inden for gymnastik.

Mini-Aspirant

Antal tilmeldte: 10/10 Alder: 4-7 Køn: Piger Pris: 950,00 DKK
29/08/2022 - 31/07/2023 Kastrup Gymnastik Hal Mandag 16:00-17:00Onsdag 16:00-17:00
Instruktør: Bernadett Balazs
Beskrivelse

Dette er et lukket hold (forberedelseshold til Aspirant-holdet), hvor tilmelding ikke er tilladt, medmindre du har fået særlig tilladelse (er blevet "udtaget").
Udtagelse/oprykning kan foregå i begyndelsen eller i løbet af en sæson, hvis trænere vurderer, at en ansøger eller allerede tilmeldt gymnast udviser særlige evner inden for gymnastik.