Jumping Tweens (9-12 år)

Antal tilmeldte: 25/25 Venteliste: 8 Årgang: 2010-2013 Pris: 1.750,00 DKK
06/09/2022 - 30/05/2023 Kastrup Gymnastik Hal Tirsdag 16:00-18:00 Instruktør: Vigga Olesen Liva Jeritslev Matthias Nyman Nielsen
Beskrivelse

Målgruppe: Dette hold er for piger og drenge i alderen 9-12 år, som tidligere har gået på tilsvarende hold, og har et kendskabtil de forskellige spring på airtrack og minitrampolin.

På Jumping Tweens handler det om at have det sjovt, få en masse nye venner og lave en masse gymnastik. Vi skal bygge videre på det vi allerede kan: bl.a. forlæns og baglæns kolbøtte, vejrmøller, araber spring og stå på hænder. Vi skal også begynde at træne lidt sværere spring, som flik flak og kraftspring – alt sammen udført med den rette teknik. Vi skal også springe i mini trampolin, hvor vi øver på ophop, hug hop, split spring, kolbøtter til høj landing og forøvelser til salto, nogen kan måske allerede lave en salto? Hen mod opvisningen vil der også blive arbejdet med lidt rytmisk gymnastik.

En typisk time vil se sådan ud: Holdet starter som regel timen med at sidde i rundkreds og sige ”hej” til hinanden og trænerne vil råbe gymnasterne op. Herefter laves der en kort opvarmning bestående af: løb, sving med armene, styrketræning og smidighed. Herefter skal vi i gang med at springe. Der vil blive lavet forskellige stationer, som hjælper gymnasten med at udføre de spring, der skal øves den pågældende træning. Når træning er færdige siger vi ”pænt farvel og på gensyn” til hinanden.

 

Bemærk at holdet træner i Kastrup Gymnatikhal på Kamillevej, hvor KG66´s elitehold også træner alle hverdage fra kl. 16.00 til kl. 20.00, samt store dele af lørdag og søndag. Eliteholdene er primært i redskaberne, da det er deres fokusområde. Dette hold vil primært træne på det "frie" gulvområde, hvor trænerne kan benytte de mobile redskaber (skumredskaber, trampet mm), der står er til rådighed i hallen. Disse redskaber er af samme type og funktion som dem der er til rådighed på skolerne. Der trænes derfor på samme måde som på skolerne, men i det omfang det er muligt, kan elite- og breddeholdstrænerne aftale brug af de fastmonterede redskaber, herunder bomme, trampoliner, barre osv. Det er altså vigtigt at understrege, at det ikke vil være til hver træning holdet er i trampolinerne, skumgraven mm.  

Pris: 1.750,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Vigga Olesen

Liva Jeritslev

Matthias Nyman Nielsen