Tøsespring 10-15 år

Antal tilmeldte: 23/25 Årgang: 2006-2012 Køn: Piger Pris: 1.750,00 DKK
07/09/2022 - 31/05/2023 Kastrupgårdsskolen Gymnastiksal Onsdag 18:00-20:00 Instruktør: Stella Brøndum Sofie Lindberg Mille Hansson
Beskrivelse

Målgruppe: Dette hold henvender sig til de lidt større piger og de piger, som evt. har gået på et af klubbens andre hold og stadig har lyst til gymnastikken. Holdet er også for de piger, som aldrig har gået til gymnastik og har lyst til at prøve det. Der er plads til piger på alle niveauer.

Mål: At åbne gymnastikken som en motionsidrætsgren for unge. Vi har i KG66 fundet det meget vigtigt at udvikle et tilbud, som kunne motivere unge til at forblive i foreningslivet og dyrke motion, selvom de ikke ønsker at dyrke sport på elite- eller konkurrenceplan. Målet for dette hold er desuden at opbygge et godt socialt sammenhold, hvor der er plads til hygge og sjov. Derudover arbejdes der videre med flere af gymnastikkens grundelementer så som håndstand, vejrmøller, araberspring og saltoer, alt efter hvilket niveau pigerne er på.

Form og indhold: Selve indholdet og de specifikke timeopbygninger vil blive udviklet hen ad vejen. Træningen starter med en grundigt og alsidig opvarmning. Derefter vil der være træning på forskellige redskaber og afslutningsvis evt. styrketræning og udstrækning.

Pris: 1.750,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Stella Brøndum

Sofie Lindberg

Mille Hansson