Familie Sjov 2-3 år

Antal tilmeldte:
40/40
Venteliste:
10
Årgang:
2020-2021
Pris:
500,00 DKK
Indmeldelsesgebyr:
100,00 DKK
03/09/2023 - 26/05/2024 Korsvejens Skole Drenge Sal Søndag 10:00-11:00 Instruktør: Trine Reimer Freia Hein Kjær Julie Jensen Laura-Jo Buchard
Beskrivelse

Familie Sjov mix, 2-3 år m. forældre: Dvs. børn født i 2020 og 2021

Målgruppe: Holdet henvender sig til børn i alderen 2-3 år, drenge og piger, med forældre. Det kræver ingen forudsætninger at tilmelde sig dette hold.

Mål: Med udgangspunkt i at alsidig bevægelsestræning giver god livsmotorik arbejdes der med grundmotorisk træning og udvikling samt rytmisk aktivitet.

Form og indhold: Holdet vil starte op med, at vi hilser på hinanden og ser, hvem der er der den pågældende dag. Herefter laves der en kort opvarmning, som vil bestå af sanglege. Derefter vil vi de fleste dage tage nogle redskaber frem, og gennem leg træner forskellige grundelementer fra gymnastikken (kolbøtter, balance, hop m.m.)

Dit barn har mulighed for at være i centrum og samtidig også være en del af en helhed og lytte til andre. Samværet og samspillet mellem dig og dit barn foregår på barnets betingelser.

Holdet vil være præget af en del gentagelser af de forskellige aktiviteter, da det giver børnene mulighed for større udfoldelse samt tryghed ved de forskellige ting.

I gymnastiksalen bruger vi de fleste redskaber, og dette vil oftest være i form af en redskabsbane, som børnene skal bevæge sig rundt på. På denne måde undgår vi, at børnene bruger for meget tid på at stå i kø - og øger samtidig overskueligheden for børnene.

Træningen foregår med forældre, og både børn og voksne er aktivt deltagende i træningen.

 OBS:
Indgangen til gymnastik salen tilgås fra Amagerlandevej. Det er stien lige ved siden af parkeringspladsen ved Tårnby kommune.

Pris: 500,00 DKK Indmeldelsesgebyr: 100,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Trine Reimer

Instruktør

Freia Hein Kjær

Instruktør

Julie Jensen

Instruktør

Laura-Jo Buchard

Instruktør