Spilopper 4-5 år

Antal tilmeldte: 26/26 Venteliste: 10 Årgang: 2018-2019 Pris: 500,00 DKK Indmeldelsesgebyr: 100,00 DKK
05/09/2023 - 28/05/2024 Korsvejens Skole Pige Sal Tirsdag 16:00-17:00 Instruktør: Katinka Bengtsson Bregninge Nova Langevang Filippa Lyrum Kronkjær
Beskrivelse

Spilopper mix, 4-5 år. Dvs. børn født i 2018 og 2019

Målgruppe: Holdet henvender sig til drenge og piger i alderen 4-5 år. Det kræver ingen forudsætninger at tilmelde sig dette hold.

Om Spilopper: På Spilopper handler det først og fremmest om at have det sjovt og få brændt en masse energi af. Vi skal lege, danse, løbe og lære de grundlæggende spring inden for gymnastik: bl.a. forlæns og baglæns kolbøtte, begynde at kigge på vejrmøller og stå på hænder – det hele udført med den rette teknik. Vi skal også se på hvordan man springer i en mini trampolin.

En typisk time vil se sådan ud: Holdet starter som regel timen med at sidde i rundkreds og sige "hej" til hinanden og trænerne vil råbe gymnasterne op. Herefter laves der en kort opvarmning. Opvarmningen kan f.eks. bestå af hop/dans/løb til musik, en leg eller stafet. Herefter laves en redskabsbane med flere "stationer" denne vil variere fra gang til gang. Sværhedsgraden vil gradvis blive øget i løbet af sæsonen. Afslutningsvis leger vi måske en leg, eller hvad vi lige har lyst til den enkelte dag. Træningen afsluttes med, at vi siger "farvel og på gensyn" til hinanden.

Øvrig info: Træningen foregår uden forældre. Det er vigtigt, at barnet er forberedt på dette, inden det kommer til gymnastik. Forældre skal (kan) vente i omklædningsrummet.

Pris: 500,00 DKK Indmeldelsesgebyr: 100,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Katinka Bengtsson Bregninge

Nova Langevang

Filippa Lyrum Kronkjær