PowerTons Øvede (6-8 år)

Antal tilmeldte: 26/26 Venteliste: 10 Alder: 6-8 Pris: 712,50 DKK Indmeldelsesgebyr: 100,00 DKK
07/09/2023 - 30/05/2024 Kastrup Gymnastik Hal Torsdag 16:30-18:00 Instruktør: Freia Hein Kjær Julie Jensen Filippa Lyrum Kronkjær Sophia Mae Solis Loringett
Beskrivelse

Målgruppe: Dette hold er for piger og drenge i alderen 6-8 år, som tidligere har gået på tilsvarende hold eller et af foreningens øvrige børnehold.

Om PowerTons: På PowerTons handler det om at have det sjovt, få en masse nye venner og lave en masse gymnastik. Vi skal bygge videre på det vi allerede kan: bl.a. forlæns og baglæns kolbøtte, vejrmøller, araber spring og stå på hænder. Vi skal også begynde at træne lidt sværere spring, som flik flak og kraftspring – alt sammen udført med den rette teknik. Vi skal også springe i mini trampolin, hvor vi øver på ophop, hug hop, split spring, kolbøtter til høj landing og forøvelser til salto. Hen mod opvisningen vil der også blive arbejdet med lidt rytmisk gymnastik.

En typisk time vil se sådan ud: Holdet starter som regel timen med at sidde i rundkreds og sige ”hej” til hinanden og trænerne vil råbe gymnasterne op. Herefter laves der en kort opvarmning bestående af: løb, sving med armene, styrketræning og smidighed. Herefter skal vi i gang med at springe. Der vil blive lavet forskellige stationer, som hjælper gymnasten med at udføre de spring der skal øves den pågældende træning. Til slut er der måske tid til en leg. Når træning er færdige siger vi ”pænt farvel og på gensyn” til hinanden.

Pris: 712,50 DKK Indmeldelsesgebyr: 100,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Freia Hein Kjær

Julie Jensen

Filippa Lyrum Kronkjær

Sophia Mae Solis Loringett