Jumping Tweens (9-12 år)

Antal tilmeldte:
24/25
Årgang:
2011-2014
Pris:
900,00 DKK
Indmeldelsesgebyr:
100,00 DKK
05/09/2023 - 28/05/2024 Korsvejens Skole Drenge Sal Tirsdag 17:30-19:30 Instruktør: Nicolaj Christensen Elliot Seemann Luna Anna Noes Pedersen
Beskrivelse

Målgruppe: Dette hold er for piger og drenge i alderen 9-12 år, som tidligere har gået på tilsvarende hold, og har et kendskabtil de forskellige spring på airtrack og minitrampolin.

På Jumping Tweens handler det om at have det sjovt, få en masse nye venner og lave en masse gymnastik. Vi skal bygge videre på det vi allerede kan: bl.a. forlæns og baglæns kolbøtte, vejrmøller, araber spring og stå på hænder. Vi skal også begynde at træne lidt sværere spring, som flik flak og kraftspring – alt sammen udført med den rette teknik. Vi skal også springe i mini trampolin, hvor vi øver på ophop, hug hop, split spring, kolbøtter til høj landing og forøvelser til salto, nogen kan måske allerede lave en salto? Hen mod opvisningen vil der også blive arbejdet med lidt rytmisk gymnastik.

En typisk time vil se sådan ud: Holdet starter som regel timen med at sidde i rundkreds og sige ”hej” til hinanden og trænerne vil råbe gymnasterne op. Herefter laves der en kort opvarmning bestående af: løb, sving med armene, styrketræning og smidighed. Herefter skal vi i gang med at springe. Der vil blive lavet forskellige stationer, som hjælper gymnasten med at udføre de spring, der skal øves den pågældende træning. Når træning er færdige siger vi ”pænt farvel og på gensyn” til hinanden.

Pris: 900,00 DKK Indmeldelsesgebyr: 100,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Nicolaj Christensen

Instruktør

Elliot Seemann

Instruktør

Luna Anna Noes Pedersen

Instruktør